Ajankohtaista

Ksenia is back. Huippuopetusta pääsiäisviikonloppuna solo jazzissa, solo bluesissa sekä 20-luvun charlestonissa. Varaa paikkasi ajoissa.

unnamed.jpg

Uutiset

2014-02-05BoogieStylezin parit huippusijoituksiin Baunssin gp-kisoissa su 2.2.2014Läs mer »2013-09-23Benjamin ja Anniina täydellä ykkösrivillä voittoonLäs mer »

YHTEYSTIEDOT

Satunnaiset kuvat

Promokuvat

Vem är jag

Masi Saurén

Jag började dansa i Helsingfors då jag var 10 år gammal. Min dans skola hette Step Up och jag började med show dance, street, jazz och break dance. Innan jag började dansa var jag intresserad av skönhets skrinning, men då jag inte skrinna tränade jag och tävlade i judo.

Min första dans tävling i finska mästerskap var år 1999 i Helsingfors. Jag lyckades inte vinna tävlingen det första året men ansökte igen följande år. Det året blev jag etta i break dance samt disco freestyle för under 16 åringar i Finland.

Jag började dansa rock’n swing och boogie woogie år 2001. Jag hade min första tävling i junior klassen året där efter, med min partner Ann-Natalie Vuorinen. Efter det fortsatte jag i senior klassen och har dansat med många olika partners efter det. Jag har varit framgångsrik i både nationella och internationella tävlingar. De finska mästerskapen i boogie woogie har jag tre gånger vunnit, jag fick silver i nordiska mästerskapen år 2009, brons år 2012 och har gått många gånger till final plats i internationella tävlingar.

I dagens läge tävlar jag nu och då. Jag undervisar och uppträder, mest i Finland men också utomlands. Jag koreograferar olika grupper och ger privata lektioner. Jag tycker mest om rock’n roll för fartens skull, du planerar ingen koreografi för danser som den. Koreografin kommer till liv just då och utmaningen blir större.

BoogieStylez

- dansundervisning, uppträdning, koreografi

- rock’n swing danser

- street danser

- salsa

- showdance

- break dance

- koreografi till bröllops danser